Keurmerk Kwaliteitsvakman

12 februari 2021
Johan Ooms, expert op het gebied van zzp-ondernemers
Johan Ooms

De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman is een keurmerk voor zzp’ers en klusbedrijven in de bouw, hout en techniek. De Stichting waarborgt het vakmanschap van de aangesloten zzp’ers en klusjesmannen en zorgt voor garanties aan de klant en legt geschillen voor aan een onafhankelijke geschillencommissie.

Mijn beste tip?

Een onmisbare tool voor starters en alle zzp'ers:
 

De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman laat haar klantbeoordelingssysteem controleren door Keurhuis Nederland, dat desgewenst ook bouwkundige inspecties uitvoert.

Strenge criteria voor Keurmerk Kwaliteitsvakman

Particuliere opdrachtgevers zoeken voor verbouwingen en reparaties aan hun woning een betrouwbare vakman; vaklieden willen zich onderscheiden in de markt. Die belangen brengt het keurmerk Kwaliteitsvakman bij elkaar. Om het keurmerk te mogen voeren, moet u als zzp’er of klusjesman wel aan strenge criteria voor vakman- en ondernemerschap voldoen. U moet uiteraard ook aan die eisen blijven voldoen als u het keurmerk wilt behouden. Vaklieden kunnen zich via een checklist aanmelden bij de Stichting.

Word ook Kwaliteitsvakman!

Hét keurmerk voor zzp’ers in de bouw, hout en techniek. Meer zekerheid, goede garanties en aantoonbaar vakmanschap. Prettig voor u en uw klant.

U bent een ervaren of zelfs een zeer ervaren zzp-vakman of vakvrouw in de bouw, hout of techniek? U heeft genoeg klanten die tevreden zijn over uw vakwerk en klantvriendelijkheid? Dan bent u eigenlijk al een Kwaliteitsvakman!

Zorg dat u gezien wordt! Word ook Kwaliteitsvakman

Johan Ooms, expert op het gebied van zzp-ondernemers

Johan Ooms

“ik ben zelf alweer een aantal jaren enthousiast zzp’er en heb ZZPcentrum opgericht om mijn administratieve kennis met informatie, tips, downloads en voorbeelden over allerlei aspecten van het zelfstandig ondernemen met u te delen”

Mijn beste tip? Zet zo eenvoudig jouw basisadministratie op

Online boekhoudprogramma

Met e-Boekhouden.nl kan je GRATIS factureren!

Start gelijk goed als zzp’er en maak gebruik van een administratiepakket:

  • factureren
  • urenregistratie
  • automatische btw-aangifte
  • koppeling bankrekening
  • gratis hulp en veel meer..

Is boekhouden echt niets voor jouw? Vraag dan vrijblijvend wat een boekhouder kost om jou hiermee op weg te helpen.

Gerelateerde tips

Keurmerk voor zzp’ers

Keurmerk voor zzp’ers

Wanneer consumenten een zzp'er of klusbedrijf kiezen wordt lang niet altijd gekozen voor de goedkoopste aanbieder. Positieve eerdere ervaringen zijn de belangrijkste reden om voor een klusbedrijf te kiezen, zelfs wanneer dit bedrijf een hogere prijs vraagt dan een...

Lees meer

Overzicht keurmerken

Waarom een keurmerk? Een keurmerk kan waardevol zijn om u te onderscheiden met uw dienst of product. Een kwaliteitskeurmerk voor zzp’ers in de bouw moet het vakmanschap waarborgen van de zelfstandige klusbedrijven zoals timmermannen, metselaars en stukadoors. Een...

Lees meer
Download factuur voorbeeld

Gratis factuur downloads