Overzicht keurmerken

21 februari 2021
Johan Ooms, expert op het gebied van zzp-ondernemers
Johan Ooms

Waarom een keurmerk?

Een keurmerk kan waardevol zijn om u te onderscheiden met uw dienst of product. Een kwaliteitskeurmerk voor zzp’ers in de bouw moet het vakmanschap waarborgen van de zelfstandige klusbedrijven zoals timmermannen, metselaars en stukadoors. Een zelfstandig ondernemend zorgverlener (ZOZ) in de thuiszorg kan zich met een kwaliteitskeurmerk onderscheiden in de zorgmarkt.

Mijn beste tip?

Een onmisbare tool voor starters en alle zzp'ers:
 

Een keurmerk biedt garanties aan de klant, zodat het werk ook wordt afgemaakt als de vakman ziek is of failliet gaat. Keurmerken spelen een belangrijke rol bij het winnen van vertrouwen. Vertrouwen is erg belangrijk voor de klant.

Eisen voor kwaliteitskeurmerk

Om een kwaliteitskeurmerk te krijgen, moet een zzp’er uiteraard voldoen aan strenge eisen voor vakmanschap en ondernemerschap. Hij moet ook aan de eisen blijven voldoen om het keurmerk te behouden.

Overzicht keurmerken voor zzp’ers

Keurmerk Kwaliteitsvakman voor zzp'en klusjesmanKeurmerk Kwaliteitsvakman

De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman is een keurmerk voor zzp’ers en klusbedrijven in de bouw, hout en techniek. De Stichting waarborgt het vakmanschap van de aangesloten zzp’ers en klusjesmannen en zorgt voor garanties aan de klant..

Lees meer..

[spacer style=”1″]

Johan Ooms, expert op het gebied van zzp-ondernemers

Johan Ooms

“ik ben zelf alweer een aantal jaren enthousiast zzp’er en heb ZZPcentrum opgericht om mijn administratieve kennis met informatie, tips, downloads en voorbeelden over allerlei aspecten van het zelfstandig ondernemen met u te delen”

Mijn beste tip? Zet zo eenvoudig jouw basisadministratie op

Online boekhoudprogramma

Met e-Boekhouden.nl kan je GRATIS factureren!

Start gelijk goed als zzp’er en maak gebruik van een administratiepakket:

  • factureren
  • urenregistratie
  • automatische btw-aangifte
  • koppeling bankrekening
  • gratis hulp en veel meer..

Is boekhouden echt niets voor jouw? Vraag dan vrijblijvend wat een boekhouder kost om jou hiermee op weg te helpen.

Gerelateerde tips

Keurmerk voor zzp’ers

Keurmerk voor zzp’ers

Wanneer consumenten een zzp'er of klusbedrijf kiezen wordt lang niet altijd gekozen voor de goedkoopste aanbieder. Positieve eerdere ervaringen zijn de belangrijkste reden om voor een klusbedrijf te kiezen, zelfs wanneer dit bedrijf een hogere prijs vraagt dan een...

Lees meer
Keurmerk Kwaliteitsvakman

Keurmerk Kwaliteitsvakman

De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman is een keurmerk voor zzp'ers en klusbedrijven in de bouw, hout en techniek. De Stichting waarborgt het vakmanschap van de aangesloten zzp'ers en klusjesmannen en zorgt voor garanties aan de klant en legt geschillen voor aan een...

Lees meer
Download factuur voorbeeld

Gratis factuur downloads