Photo

Arr & Dee = Grafisch / Technisch / Educatief

Nederland

Arr & Dee = Grafisch / Technisch / Educatief

Wij zijn gespecialiseerd in u te helpen uw idee, merk of product te realiseren van Concept Ontwikkeling tot Uitvoering en Productie.

Met ons kleurrijke team van Illustratoren, Animatoren, Video Editors, Grafisch Ontwerpers, DTP-ers kunt u rekenen op unieke en professionele productie van uw presentatiematerilen, drukwerk, TV-commercials. Ook van uw complete huisstijl tot responsive website weten wij elk detail voor u te fine-tunen.

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij unieke pakketten en een overzichtelijke werkwijze om samen met u in zeer korte tijd tot effectieve resultaten te komen. Voor het grafische werk zijn wij namelijk erg handig met de bekende Adobe programma’s zoals Illustrator, Photoshop, Premiere voor video, Dreamweaver voor websites en Flash voor animaties.

Wat u onder woorden kunt brengen, kunnen wij in een handomdraai zichtbaar maken. Zelfs echte, tastbare prototypes en 3D-Prints van producten. Wij maken eerst schetsen en aanzichten van het concept. Vervolgens verzorgen wij met geavanceerde 3D-CAD software zoals Solidworks en Pro-Engineer, dat uw concept ook echt gemaakt kan worden. Ons team van creatieve Product Ontwerpers hebben elk hun expertise in Spuitgietengineering, Materiaalkunde en Technisch Tekenen. Wij staan paraat om uw innovatieve product technisch uit te werken en te optimaliseren voor elke gewenste productiemethode.

Wij hebben onze diensten ook ingericht om met u te kunnen communiceren en werken via Skype. Maar U bent altijd welkom om bij ons aan tafel te schuiven en samen met ons uw bedrijfsidentiteit, idee of product tot leven te zien komen!

Wij geloven in de spreuk “De jeugd is de toekomst”, en daar dragen wij ons steentje aan bij. Al die creativiteit, kennis en ervaring hebben wij zelf op jonge leeftijd mogen leren en ontwikkelen. Al die passie en enthousiasme voor het ontwerpvak, dat kunnen we toch niet voor onszelf houden? Door middel van Workshops, Bedrijfsbezoeken en Jongeren Coaching stimuleren wij jongeren, werkend of studerend, om hun eigen identiteit en perspectief in hun loopbaan op jonge leeftijd te (leren) ontwikkelen. Want het is goed voor elk jong persoon om te ontdekken waar zijn of haar gaven en talenten tot uiting kunnen komen. Wie weet bij u in het bedrijf!

Samen bouwen aan grote plannen, en ondertussen van elkaar leren door te zien, te doen en te delen. Dat is Arr & Dee Research and Development.

Dennis Abraham-Reynolds

(NULL)
(NULL)

  • Zzp Ontwerp en Media
  • Bijgewerkt 7 jaren geleden

Neem contact op met dit zzp bedrijf via e-mail dennis@abraham-reynolds.com

Contact via webmail Gmail / AOL / Yahoo / Outlook