Photo

Brandpreventie & Repressieve Ondersteuning

Nederland

Brandpreventie & Repressieve Ondersteuning

Indien uw bedrijfs brandweer op grond van artikel 31 Wet Veiligheidsregio’s valt i.v.m. de aanwezigheid van grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen dan kan hieruit voortkomen dat een bedrijfsbrandweer vereist is. De bezetting van een bedrijfsbrandweer heeft veel gevolgen voor uw personele bezetting. BBRO kan optreden als manschap, brandweerchauffeur en bevelvoerder voor uw bedrijfsbrandweer, indien gewenst ook als aanvulling op uw huidige brandweer organisatie.

Als ondernemer ben ik in het bezit van rijksdiploma’s, uitgegeven door de NBBE (Nederlands Bureau Brandweer Examens). Deze rijksdiploma’s houden in dat ik als ondernemer opleidingen gevolgd heb welke meerdere jaren kunnen duren. Zodoende heb ik ervaring met brandbestrijding en het verlenen van hulp. Ook heb ik de modules Petrochemie (408) en Tankincidenten (409) gevolgd en heb ik dus ervaring met de industriële brandbestrijding.

Afhankelijk van de soort werkzaamheden en het type industrie ben ik naast uiteraard de rijksdiploma’s van de Nederlandse brandweer, aanvullend opgeleid tot gaspakdrager (207), brandweerchauffeur zwaar (008) en heb ik de cursussen VCA VOL/ EX-OX/ EX-OX-TOX gevolgd. Ook heb ik de module ‘levensreddend handelen (102) en gebruik van de AED’ doorlopen, zodat ik ook kan handelen bij arbeidsongevallen.

Niemand anders dan ikzelf houd toezicht op de geboden diensten, pleeg overleg met u als klant en ben duidelijk in het maken van afspraken. Veiligheid, daar sta ik voor, 24 uur per dag , 7 dagen in de week.

Als professionele onderneming zorgt BBRO voor de veiligheid van u en uw eigendommen.

Wilt u (met spoed) gebruikmaken van de diensten van BBRO of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer +31 (0) 6 44879561

Breidel

(NULL)
(NULL)

www.bbro.org

  • Zzp Beveiliging
  • Bijgewerkt 7 jaren geleden

Neem contact op met dit zzp bedrijf via e-mail james@bbro.org

Contact via webmail Gmail / AOL / Yahoo / Outlook