Photo

franchise formule

Nederland

franchise formule

Voor een franchise formule in de Keukenrenovatie ben ik op zoek naar enthousiaste kandidaten die als keukenmonteur aan de slag willen in hun eigen regio.
Het gaat om het aanpassen van bestaande keukens, in deze economische periode een goedlopende formule. Je bezoekt particuliere klanten om de wensen te inventariseren (bijvoorbeeld nieuwe kastdeurtjes, werkblad, inbouwapparatuur) en als de opdracht akkoord is zorg je zelf natuurlijk voor de montage.
Je komt niet in loondienst maar gaat als zelfstandig ondernemer aan de slag en bent baas over je eigen tijd èn inkomsten. Als je het goed en succesvol wilt opzetten ben je er fulltime mee bezig, dit is dus niet te combineren met een andere baan of eigen bedrijf.


Naast twee rechterhanden vragen wij van de ZZP’ers ervaring met het plaatsen of renoveren van keukens èn een commerciële instelling omdat je zelf verantwoordelijk bent voor de commercie. De franchisegever biedt je de voordelen van een goede naamsbekendheid, aantrekkelijke inkoopcondities, trainingen en workshops, marketingtools en een backoffice voor administratieve taken zoals orderbevestigingen en facturatie.

Ben je woonachtig in één van de volgende rayons, reageer dan snel!
Kerkrade, Sittard, Roermond, Venlo, Valkenswaard, Breda, Uden, Oss, Capelle, Gorinchem, Gouda, den Helder, Heerhugowaard, Alkmaar, Purmerend, Amsterdam (Jordaan en Bijlmer), Utrecht, Ede/Wageningen, Enschede, Almelo, Meppel, Deventer, Emmen, Drachten, Groningen.

Linda Eijkelenkamp

06-33993600

  • Zzp Bouw en Klusjesman
  • Bijgewerkt 7 jaren geleden

Neem contact op met dit zzp bedrijf via e-mail email@cvcompany.nl

Contact via webmail Gmail / AOL / Yahoo / Outlook