Photo

Frontend Drupal Developer

Nederland

Frontend Drupal Developer

Webdesign.

Bent u op zoek naar een webdesign, bijvoorbeeld omdat uw website aan een nieuwe uitstraling toe is? Wij zorgen voor een aantrekkelijk design, waarbij we gebruik maken van de huidige trends en mogelijkheden. Wilt u gebruik maken van een slider met grote foto’s, het menu stijlvol uit laten klappen of uw bezoekers de mogelijkheid bieden gemakkelijk door de diverse pagina’s te navigeren? Wij zorgen er met het webdesign voor dat u kunt rekenen op een website die niet alleen eenvoudig in elkaar zit, maar die bovendien een professionele uitstraling heeft.

Gebruikersvriendelijke webdesign.

Het ontwerp van uw website bepaalt in grote mate of u de mogelijkheid heeft de aandacht van bezoekers te behouden en ze de weg te wijzen richting de informatie of producten die ze zoeken. Het is de kunst om het webdesign op basis van uw wensen vorm te geven, door gebruik te maken van de professionele technieken die we tot onze beschikking hebben. We zorgen er op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring voor dat we u daar op een uitstekende mee van dienst kunnen zijn. Wat dat betreft bent u voor een webdesign bij ons aan het juiste adres.

Drupal

Wij maken al onze websites in Drupal. Drupal is een open-source content management systeem en altijd gratis te gebruiken. Met Drupal kunt u gemakkelijk uw website aanpassen en foto’s toevoegen. U heeft dan alles zelf in beheer en dan hoeft u niet veel te betalen voor een content beheerder.

Fotograaf

Bent u op zoek naar een fotograaf voor een mooi portret, heeft u wat te vieren of wilt u gewoon weer eens foto’s laten maken? Wij zijn u graag professioneel van dienst, uiteraard op basis van een persoonlijke aanpak. Wat zijn uw specifieke wensen met het oog op de foto’s, welke elementen wilt u graag terug laten komen of hoe dienen bijvoorbeeld de productfoto’s eruit te gaan zien? We werken volledig in overleg, waardoor u kiest voor een fotograaf die u of bepaalde objecten fotografeert zoals u dat voor ogen heeft.

Als fotograaf maken we gebruik van professionele materialen. We gebruiken de juiste camera en lens om u in hoge kwaliteit te fotograferen, of zoomen op een vakkundige manier in op de producten en materialen. Het is de combinatie van de camera en de lens die leidt tot de ideale foto, die we desgewenst kunnen bewerken voor de toepassing die u wenst. Wilt u de foto’s graag af laten drukken, deze online plaatsen of er op een andere manier gebruik van maken? Als fotograaf zijn we u graag op de verschillende manieren van dienst.

Desmond Berger

(NULL)
(NULL)

http://www.deemedia.nl

  • Zzp Website en Apps
  • Bijgewerkt 7 jaren geleden

Neem contact op met dit zzp bedrijf via e-mail info@deemedia.nl

Contact via webmail Gmail / AOL / Yahoo / Outlook