Photo

Ervaren business analyst / finance support

Arnhem

​Ik ben Carina Schadd, een ZZP-er met 20 jaar werkervaring in het bedrijfsleven. Bij bedrijven als Nike Europe, de Nederlandse Zorgautoriteit en Teijin Aramid heb ik ervaring opgedaan op het vlak van demand planning, supply chain management, business analyse en finance.

​Tegenwoordig zet ik mijn kennis en ervaring in via mijn eigen bedrijf GOGETHER SUPPORT in Arnhem. Ik ondersteun organisaties en ondernemers op het gebied van business / data analyse, administratie, planning en projecten.
​Ik heb opdrachten mogen doen voor o.a. Make-A-Wish International, Imagine People, CBF, Geelkerken Adviseurs, Kerstmakelaar en Mentaal de Baas.

Ik ga voor persoonlijk contact, duidelijke afspraken en werk altijd resultaatgericht. Structureel onderdeel uitmaken van een onderneming vind ik prettig, maar ik doe ook graag ad hoc opdrachten en tijdelijk/projectmatig werk.

Mij geeft het energie en voldoening als ik opdrachtgevers, die zeer gedreven zijn in hun core-business, werk uit handen kan nemen op hun niet-core vlakken en daarmee hun organisatie naar een hoger niveau weet te tillen.

Ik fungeer graag als jouw sparringpartner!

Vaardigheden

  • Boekhouder
  • Business/data analist
  • finance support
  • projectondersteuning
  • Zzp Commerciële Dienstverlening, Zzp Kantoor, Zzp Software en Ontwikkelaar, Zzp Thuiswerk
  • Bijgewerkt 1 jaar geleden

Neem contact op met dit zzp bedrijf via e-mail info@gogethersupport.nl

Contact via webmail Gmail / AOL / Yahoo / Outlook