Photo

Bemiddelingsbureau zelfstandig verpleegkundigen en verzorgenden

Nederweert

Tijdens mijn werkzaamheden als verpleegkundige kom ik regelmatig in aanraking met bemiddelingsbureaus. Niet alleen ik, maar ook mijn collega’s, wegen regelmatig de voor- en nadelen van bemiddelingsbureaus tegen elkaar af. Steeds maar weer kwam de gedachte naar boven: “dit kan anders, dit kan beter…”

Dit heeft mij ertoe doen besluiten om zelf een bemiddelingsbureau op te zetten, een bureau wat de belangen van zowel zelfstandig zorgverleners als die van zorginstellingen/zorgvragers voorop zet. Dit uit zich enerzijds in persoonlijke betrokkenheid en uitstekende bereikbaarheid, anderzijds in uitstekende tarieven voor zowel zelfstandig zorgverleners als voor zorginstellingen/zorgvragers.

Ik bemiddel tussen zelfstandig zorgverleners en zorginstellingen/zorgvragers zoals:
– ziekenhuizen,
– verpleegtehuizen,
– thuiszorgorganisaties,
– PGB-cliënten,
– particuliere cliënten.

Bent u op zoek naar zelfstandig zorgverleners om een tijdelijk personeelstekort op te vangen? Of bent u voor u zelf op zoek naar een passende zelfstandig zorgverlener? Neem vrijblijvend contact op om te bekijken wat ik voor u kan betekenen.

Daarnaast ben ik continue op zoek naar zelfstandig verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden om aan de vraag van de zorginstellingen/zorgvragers te kunnen voldoen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over mijn werkwijze.

Werkgebied: Limburg en Noord-Brabant.

Opleiding

2011-2015

Bachelor Verpleegkunde at PXL Hasselt

  • Zzp Zorg en Welzijn
  • Bijgewerkt 5 jaren geleden

Neem contact op met dit zzp bedrijf via e-mail info@health-flex.nl

Contact via webmail Gmail / AOL / Yahoo / Outlook