Naast ruime ervaring in een internationale omgeving in het zelfstandig verwerken van de financiële administratie, ben ik mede door mijn werk als economiedocent voor leerlingen met gedrags- en leerproblemen, goed in staat om naast mijn administratieve taken ook buiten de kaders te denken en doen. Niet alleen oog te hebben voor het administratieve proces maar ook bewust te zijn van de belangen van zowel de in- als ook externe klant zonder hierbij het resultaat uit het oog te verliezen. Graag wil ik ook met mijn analytisch inzicht, aanpassingsvermogen en klantgerichtheid uw organisatie helpen met uw administratieve- en/of capaciteitsvraagstukken. Dit kan op zowel tijdelijke/projectbasis of op structurele wijze. Jacco Heijnen info@jaccoheijnen.nl www.jaccoheijnen.nl telefoonnummer 06-55941930 Specialties: MKB boekhouding, docent economie en aangifte IB en BTW , computerboekhouden. Kennis van de volgende software systemen: Afas, Exact, SAP Subsidies, farmacie, healthcare Het onderwijzen van kinderen met gedrags- en leerproblemen Begeleiden van leerlingen met huiswerkproblemen en (bij) les geven economie.

Vaardigheden

  • (bij) les economie.
  • btw aangifte en vpb aangifte
  • ib aangifte
  • opstarten boekhouding startende ondernemers

Opleiding

1998-2002

ja at Hogeschool Zuyd

HEAO bedrijfseconomie bachelor degree

2007-2009

ja at Hogeschool Fontys

economie tweede graad bevoegd

Ervaring

2007-2016

economie docent at diverse scholen

In diverse onderwijsvormen les economie gegeven, vwo,havo, vmbo en mbo. Ook volwasseneducatie, examentraining en bijles economie.

1995-2016

boekhouder at diverse werkgevers

als zelfstandige maar ook in loondienst de aangiftes gedaan voor diverse bedrijven, ook reconstructie en opstarten administratie

  • Zzp Kantoor
  • Bijgewerkt 6 jaren geleden

Neem contact op met dit zzp bedrijf via e-mail jacco4@home.nl

Contact via webmail Gmail / AOL / Yahoo / Outlook