Photo

Filmproductie

Nederland

Filmproductie

Betaalbare video producties voor op uw website, TV advertenties en meer…..
QosmioAlpha Multimedia werkt doeltreffend, persoonlijk en doordacht aan uw video productie. Met een enthousiast, professioneel team, een flinke dosis positieve energie én creativiteit. Uw doelgroep moet tenslotte geraakt worden, begrepen worden en meegezogen worden in uw video of bedrijfsfilm. Úw klant is koning! Dat betekent dat we niet u, maar uw (potentiële) klant centraal zetten. Zij zijn tenslotte degene die uw videoproductie moeten waarderen.

Wat ons betreft is het niet zomaar ‘u zegt wij draaien’, maar: ‘u zegt wij luisteren, denken mee, creëren en zorgen ervoor dat uw doelgroep getriggerd wordt’. Inzicht in het productieproces is voor ons én voor u als klant belangrijk. Welke beslissingen moeten er genomen worden, wanneer verwachten wij input van u en wanneer verwacht u terugkoppeling van ons. Qosmioalpha staat voor open communicatie, direct, persoonlijk en vooral samen. Het maken van een betekenisvolle productie bestaat uit verschillende stappen die we samen doorlopen.

Qosmioalpha Multimedia werkt graag samen met creatieve denkers en doeners uit het multimedia vak. Wij maken bij het uitvoeren van de opdrachten gebruik van zorgvuldig geselecteerde professionals die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
We werken zo mogelijk met een ‘vast’ team van professionals zoals de regisseur, cameraman en geluidsman. Zo nodig betrekken we aanvullende expertise uit ons netwerk van vakmensen, bijvoorbeeld voor motion graphics, sound-editing, productie assistentie etc. Ons ‘kernteam’ is perfect op elkaar ingespeeld en werkt daardoor effectief en efficiënt aan uw opdracht.

Hubert Caris

0464856479

http://www.qosmioalpha.nl

  • Zzp Ontwerp en Media
  • Bijgewerkt 7 jaren geleden

Neem contact op met dit zzp bedrijf via e-mail hubert@qosmioalpha.nl

Contact via webmail Gmail / AOL / Yahoo / Outlook