Photo

Top studenten verhuisservice

Netherlands

Het vinden van een professionele maar toch betaalbare verhuisservice is niet eenvoudig. StudentVerhuizers brengt daar verandering in. Wij geloven dat kwaliteit niet achteruit hoeft te gaan bij een lager budget. Ook met een klein budget is het mogelijk een verhuisservice te krijgen met de kwaliteiten van een erkend verhuisbedrijf. Door de combinatie van professionele verhuizers en studenten kunnen wij u een verhuisservice bieden die zowel vakkundig als betaalbaar is.

De gediplomeerde verhuizers van StudentVerhuizers selecteren de studentenverhuizers op basis van hun motivatie en inzicht. Vervolgens krijgen deze studenten een interne cursus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inpakken, sjouwtechnieken en het professioneel beschermen van meubels en interieur tijdens een verhuizing.

Wanneer u in of in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag wilt verhuizen, bent u nog voordeliger uit.

Voordelig een verhuislift huren kan eenvoudig met de verhuisliftservice van StudentVerhuizers. Dankzij de inzet van verschillende type verhuisliften zijn wij zeer flexibel en kunnen wij op vrijwel elke locatie een verhuislift plaatsen.

Alle verhuisliften worden bediend door een professional die ook meehelpt met alle sjouwwerkzaamheden. De liften worden periodiek gekeurd en voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Wil je advies of extra informatie over een verhuislift huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag of andere plaats in het land? Bel dan vrijblijvend naar 085 201 3333 of vraag een offerte aan.

Onze betrouwbare studenten verhuisservice heeft altijd aandacht voor uw wensen en denkt graag met u mee. Kortom: de betaalbare oplossing voor al uw verhuizingen.

Vaardigheden

  • Verhuizen
  • Zzp Vervoer en Logistiek
  • Bijgewerkt 1 jaar geleden

Neem contact op met dit zzp bedrijf via e-mail Studentverhuizersnl@gmail.com

Contact via webmail Gmail / AOL / Yahoo / Outlook