Photo

Project- en interim management, ondersteuning, WKR

Nederland

Project- en interim management, ondersteuning, WKR

Bij TPH Payroll & HR Consultancy draait alles om het resultaat. Of het nu gaat om een tijdige en juiste verloning van de salarissen of om een project. Dit al meer dan 30 jaar met de nodige passie, plezier en energie. Gedurende mijn loopbaan heb ik vele projecten succesvol begeleid. Een door mij geleid project blijft binnen het gestelde budget, doorlooptijd en beantwoord aan de gestelde doelstellingen. Hierbij zoek ik altijd naar de beste oplossing. Mijn kracht in het realiseren daarvan is een combinatie van:
– Realisme en transparantie
– Strakke sturing
– Gedrevenheid
– Teambuilding 

Mijn ervaring in het aansturen van teams en het verwachtingsmanagement van klanten zijn daarin een zeer waardevolle asset gebleken. Als persoon word ik gewaardeerd door mijn authenticiteit, oog voor de human factor, flexibele instelling, commitment en resultaatgerichtheid.
Karakteristieke projecten die door mij zijn gemanaged betrof o.a. het

  • onderbrengen van meerdere (volledige) maatwerkoplossingen in een standaardapplicatie
  • migraties van mainframe applicaties naar SAAS / In the Cloud oplossingen
  • onderbrengen van meerdere Payroll-/ HR systemen in één nieuwe applicatie alsmede en bijna vanzelfsprekend
  • vele implementaties op het gebied van HRM en Payroll met de daarbij behorende koppelingen naar externe partijen. Hierbij valt te denken aan koppelingen met tijdregistratie, pensioenfondsen, fiscus, financiële systemen.
Vanzelfsprekend ook voor de dagelijkse ondersteuning op de (salaris-)administratie zelf bij zieken of pieken. Gespecialiseerd in de Werkkostenregeling (WKR). 

Ton Hageman

0654917020

http://www.tph.nu

  • Zzp Autotechniek en Reparatie
  • Bijgewerkt 7 jaren geleden

Neem contact op met dit zzp bedrijf via e-mail Jobs@tph.nu

Contact via webmail Gmail / AOL / Yahoo / Outlook