Adverteren

Adverteren op ZZPcentrum

De juiste doelgroep bereiken via ZZPcentrum.nl

Heeft u een zzp’er of freelancer wat te bieden? Wilt u gevonden worden door de zzp doelgroep, die dagelijks met duizenden op zoek zijn naar informatie, producten, werk, inspiratie, tips & links over allerlei aspecten van het zelfstandig ondernemen?

Plaats dan een geanimeerde- of statische banner, advertorial en/of blog op één of meerdere pagina’s naar keuze en bereik zo via mijn website zzpcentrum.nl de juiste doelgroep. Uiteraard moet de content aansluiten bij de zzp doelgroep. Adverteren is altijd zonder stilzwijgende verlengingen, wel zo prettig.

Advertentievormen

TypeAfmetingenPositie
Leaderboard728 x 90Rechts bovenaan
Medium rechthoek300 x 250Rechterkant
BlogDedicated paginaAls artikel
AdvertorialDeel paginaMidden (onder of tussen artikel)
Voorbeeld van Advertorial

Inclusief

Adverteren is inclusief een EXTRA linkplaatsing op onze startpagina’s:

zzp.startkabel.nl
zzp.startbewijs.nl

Het voordeel van linkbuilding is dat uw website meer bezoekers zal krijgen en beter door zoekmachines geïndexeerd zal worden zodat uw website vaker gevonden gaat worden. ZZPcentrum.nl is zo een effectief medium om uw zzp product aan te bieden.

Meer mogelijkheden voor een groter bereik

ZZPcentrum.nl biedt u een uitstekende manier om uw zzp product(en) en/of dienst(en) krachtig en onderscheidend te promoten onder zzp’ers en freelancers en deze aan u te binden.

Interesse in een samenwerking? Een redactioneel stuk (advertorial) met afbeelding. links en/of film op één pagina? Op iedere pagina? Omdat de advertorial, in tegenstelling tot de banner, geen gebruik maakt van opvallend kleurgebruik of animaties, is de uitstraling een stuk serieuzer. Over het algemeen heeft deze manier van adverteren een zeer hoge clickrate.

Informatie/Adverteren

Meer informatie? Tarieven? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden door te nemen. Ik denk graag met u mee.

Ga naar

Home

Disclaimer

Privacybeleid

Cookiebeleid

Contact