De juiste doelgroep bereiken

Heeft u een zzp’er of freelancer wat te bieden? Wilt u gevonden worden door de zzp doelgroep, die dagelijks met duizenden op zoek zijn naar informatie, werk, inspiratie, tips & links over allerlei aspecten van het zelfstandig ondernemen?

Plaats dan een geanimeerde- of statische banner en/of advertorial op één of meerdere pagina’s naar keuze en bereik zo de juiste doelgroep. Uiteraard moet in de content aansluiten bij de zzp doelgroep. Adverteren is altijd zonder stilzwijgende verlengingen.

Advertentievormen

Type

Afmetingen

Positie

Leaderboard 728 x 90 rechts bovenaan
Medium rechthoek
300 x 250 rechterkant
Advertorial 1 dedicated pagina midden als artikel
Advertorial 2 deel pagina midden (onder of tussen artikel)

Adverteren is inclusief een EXTRA linkplaatsing op onze startpagina’s:

zzp.startkabel.nl
zzp.startbewijs.nl

Het voordeel van linkbuilding is dat uw website meer bezoekers zal krijgen en beter door zoekmachines geïndexeerd zal worden zodat uw website vaker gevonden gaat worden. ZZPcentrum.nl is zo een effectief medium om uw zzp product aan te bieden.

Meer mogelijkheden voor een groter bereik

ZZPcentrum.nl biedt u een uitstekende manier om uw zzp product(en) en/of dienst(en) krachtig en onderscheidend te promoten onder zzp’ers en freelancers en deze aan u te binden.

Interesse in een samenwerking? Een redactioneel stuk (advertorial) met afbeelding. links en/of film op één pagina? Op iedere pagina? Omdat de advertorial, in tegenstelling tot de banner, geen gebruik maakt van opvallend kleurgebruik of animaties, is de uitstraling een stuk serieuzer. Over het algemeen heeft deze manier van adverteren een zeer hoge clickrate.

Informatie/Adverteren

Meer informatie? Tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Wij denken graag met u mee.