Adverteren

De juiste doelgroep bereiken

Heeft u een zzp’er of freelancer wat te bieden? Wilt u gevonden worden door de zzp doelgroep, die dagelijks met duizenden op zoek zijn naar informatie, werk, inspiratie, tips & links over allerlei aspecten van het zelfstandig ondernemen?

Plaats dan een geanimeerde- of statische banner, avertorial en/of blog op één of meerdere pagina’s naar keuze en bereik zo de juiste doelgroep. Uiteraard moet in de content aansluiten bij de zzp doelgroep. Adverteren is altijd zonder stilzwijgende verlengingen.

Advertentievormen

  Type

  Afmetingen

  Positie

  Leaderboard   728 x 90   rechts bovenaan
  Medium rechthoek   300 x 250   rechterkant
  Blog   dedicated pagina   als artikel
  Advertorial   deel pagina   midden (onder of tussen artikel)

Inclusief

Adverteren is inclusief een EXTRA linkplaatsing op onze startpagina’s:

zzp.startkabel.nl
zzp.startbewijs.nl

Het voordeel van linkbuilding is dat uw website meer bezoekers zal krijgen en beter door zoekmachines geïndexeerd zal worden zodat uw website vaker gevonden gaat worden. ZZPcentrum.nl is zo een effectief medium om uw zzp product aan te bieden.

Meer mogelijkheden voor een groter bereik

ZZPcentrum.nl biedt u een uitstekende manier om uw zzp product(en) en/of dienst(en) krachtig en onderscheidend te promoten onder zzp’ers en freelancers en deze aan u te binden.

Interesse in een samenwerking? Een redactioneel stuk (advertorial) met afbeelding. links en/of film op één pagina? Op iedere pagina? Omdat de advertorial, in tegenstelling tot de banner, geen gebruik maakt van opvallend kleurgebruik of animaties, is de uitstraling een stuk serieuzer. Over het algemeen heeft deze manier van adverteren een zeer hoge clickrate.

Informatie/Adverteren

Meer informatie? Tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Wij denken graag met u mee.

ZZPcentrum
Zzp worden met eenmanszaak

ZZPcentrum.nl inspireert zzp'ers en freelancers met een uitgebreide starters- en informatieportaal.

Volg de laatste ontwikkelingen, tips, werk, artikelen en voorbeelden over allerlei aspecten van het zelfstandig ondernemen voor een goede start.

voor werkgevers

Voor een opdracht op zoek naar een zzp?

 Vind zzp'er

Geen geschikte zzp'er gevonden?

 Plaats uw klus

voor zzp’ers

Als zzp of freelancer op zoek naar werk?

 Vind opdrachten

Gevonden worden voor opdrachten?

 Plaats uw bedrijf

Door
Johan Ooms, zzp expert
Johan Ooms, zzp expert
Volg mij