Adverteren

Adverteren op ZZPcentrum

De juiste doelgroep bereiken

Heeft u een zzp’er of freelancer wat te bieden? Wilt u gevonden worden door de zzp doelgroep, die dagelijks met duizenden op zoek zijn naar informatie, werk, inspiratie, tips & links over allerlei aspecten van het zelfstandig ondernemen?

Plaats dan een geanimeerde- of statische banner, advertorial en/of blog op één of meerdere pagina’s naar keuze en bereik zo de juiste doelgroep. Uiteraard moet de content aansluiten bij de zzp doelgroep. Adverteren is altijd zonder stilzwijgende verlengingen.

Advertentievormen

TypeAfmetingenPositie
Leaderboard728 x 90Rechts bovenaan
Medium rechthoek300 x 250Rechterkant
BlogDedicated paginaAls artikel
AdvertorialDeel paginaMidden (onder of tussen artikel)
Voorbeeld van Advertorial

Inclusief

Adverteren is inclusief een EXTRA linkplaatsing op onze startpagina’s:

zzp.startkabel.nl
zzp.startbewijs.nl

Het voordeel van linkbuilding is dat uw website meer bezoekers zal krijgen en beter door zoekmachines geïndexeerd zal worden zodat uw website vaker gevonden gaat worden. ZZPcentrum.nl is zo een effectief medium om uw zzp product aan te bieden.

Meer mogelijkheden voor een groter bereik

ZZPcentrum.nl biedt u een uitstekende manier om uw zzp product(en) en/of dienst(en) krachtig en onderscheidend te promoten onder zzp’ers en freelancers en deze aan u te binden.

Interesse in een samenwerking? Een redactioneel stuk (advertorial) met afbeelding. links en/of film op één pagina? Op iedere pagina? Omdat de advertorial, in tegenstelling tot de banner, geen gebruik maakt van opvallend kleurgebruik of animaties, is de uitstraling een stuk serieuzer. Over het algemeen heeft deze manier van adverteren een zeer hoge clickrate.

Informatie/Adverteren

Meer informatie? Tarieven? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden door te nemen. Ik denk graag met u mee.

Home
Disclaimer
Privacy Statement
Contact
ZZPcentrum.nl
Zzp worden met eenmanszaak

ZZPcentrum.nl is een startersportaal voor zzp'ers die een eenmanszaak willen starten. Ook de gevorderde zelfstandig ondernemer kan hier terecht voor inspiratie en tips.

Voor werkgevers is er een database met zzp-bedrijven om zo een professional te vinden voor elke soort klus.

voor werkgevers

Als werkgever voor een klus op zoek naar een zzp'er?

 Vind zzp'ers

Gevonden worden door zzp'ers?

 Plaats gratis uw klus

voor zzp’ers

Als zzp of freelancer op zoek naar een nieuwe klus?

 Vind opdrachten

Gevonden worden voor opdrachten?

 Plaats gratis uw bedrijf