Adverteren

De juiste doelgroep bereiken via ZZPcentrum.nl

Heeft u een zzp’er of freelancer wat te bieden? Wilt u gevonden worden door de zzp doelgroep, die dagelijks met duizenden op zoek zijn naar informatie, producten, werk, inspiratie, tips & links over allerlei aspecten van het zelfstandig ondernemen?

Plaats dan een advertorial op één of meerdere pagina’s naar keuze of laat ons een door u geschreven blog plaatsen en bereik zo via mijn website zzpcentrum.nl de juiste doelgroep. Uiteraard moet de content aansluiten bij de zzp doelgroep. Adverteren is altijd onbeperkt en zonder adders onder het gras, wel zo prettig.

Advertentievormen

TypePrijsPositie
Blog€ 200,- (excl. btw, plaatsing onbeperkt)Als blog van minimaal 600 woorden met maximaal 2 do-follow links in de blog verwerkt.
Advertorial€ 150,- (excl. btw, plaatsing onbeperkt)Boven of tussen een blog.
Voorbeeld van Advertorial

Inclusief

Adverteren is inclusief een EXTRA linkplaatsing op onze startpagina’s:

zzp.startkabel.nl
zzp.startbewijs.nl

Het voordeel van linkbuilding is dat uw website meer bezoekers zal krijgen en beter door zoekmachines geïndexeerd zal worden zodat uw website vaker gevonden gaat worden. ZZPcentrum.nl is zo een effectief medium om uw zzp product aan te bieden.

Meer mogelijkheden voor een groter bereik?

ZZPcentrum.nl biedt u een uitstekende manier om uw zzp product(en) en/of dienst(en) krachtig en onderscheidend te promoten onder zzp’ers en freelancers en deze aan u te binden.

Interesse in een samenwerking? Een redactioneel stuk (advertorial) met afbeelding. links en/of film op één pagina? Op iedere pagina een advertorial? Omdat de advertorial, in tegenstelling tot de banner, geen gebruik maakt van opvallend kleurgebruik of animaties, is de uitstraling een stuk serieuzer. Over het algemeen heeft deze manier van adverteren een zeer hoge clickrate.

Contact opnemen

Neem voor meer informatie of tarieven vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden door te nemen. Ik denk graag met u mee.

Ga naar

Home

Disclaimer

Privacybeleid

Cookiebeleid

Contact