Het beste online boekhoudpakket kiezen
Software

Boekhoudpakket vergelijken

Tip: Zoekt u een boekhouder om te assisteren met uw administratie? Vraag hier gratis op wat het uw kost.

Beste online boekhoudprogramma’s 2022 voor zzp’ers vergelijken

Onderstaand een overzicht van de meest populaire online boekhoudprogramma’s voor zzp’ers. Ze zijn stuk voor stuk eenvoudig in gebruik en gratis & vrijblijvend uit te proberen. Hierbij hoeft u geen software op je computer te installeren. Boekhoudkennis is hierbij niet nodig. Het is wel aan te raden dat u een boekhoudpakket kiest waarvan het gebruik en de mogelijkheden goed bij u zal passen. Ik raad u dan ook aan om eerst een paar boekhoudprogramma’s te proberen voor u een keuze maakt.

Vergelijk, kies en probeer ze gratis

Bekijk hoe eenvoudig een boekhoudpakket werkt

De belangrijkste kenmerken van een goed boekhoudpakket

De sleutel tot het kiezen van het juiste online boekhoudpakket voor uw bedrijf, is ervoor te zorgen dat de software functies bevat die u nodig hebt om uw administratie gemakkelijk te beheren. Het moet u in staat stellen om gemakkelijk inkomsten met verkoopfacturen en uitgaven van inkoopfacturen te beheren en te volgen. Verder moet de software ook gedetailleerde financiële overzichten bevatten om u inzicht te geven in de gezondheid van uw bedrijf. Met het beste boekhoudpakket kunnen ook de belastingen eenvoudig en automatisch ingediend worden, zonder tussenkomst van een boekhouder.Starten als zzp? Zet eenvoudig jouw basisboekhouding op

De zzp boekhouding met online boekhoudprogramma

Als zzp'er moet u verplicht een administratie bijhouden van wat er allemaal in uw eenmanszaak speelt. Hier zijn tegenwoordig mooie tools voor om u hier bij te helpen. Deze tools werken gemakkelijk en snel voor ieder type ondernemer. Een boekhouder is daar echt niet voor nodig. Door zelf uw boekhouding zo veel mogelijk bij te houden, houd u overzicht en grip op uw financiële zaken en maakt u betere besluiten. Hoe doet u dat?

Gebruik een online boekhoudprogramma zoals e-Boekhouden.nl , DigiBTW of Rompslomp. Hiervoor is geen boekhoudkennis nodig. U maakt hiermee eenvoudig uw eigen offertes en facturen aan die aan alle eisen voldoen en verstuur ze direct naar de klant. Uw verkoopfactuur wordt, net als uw inkoopfacturen, gelijk automatisch verwerkt in de administratie, zo houd u altijd inzicht in de btw-afdracht. De btw-aangifte is ook met een paar klikken ingediend bij de belastingdienst. Verder kunt u een urenregistratie bijhouden, zijn er verschillende koppelingen mogelijk zoals met uw bank voor bankzaken of met een webshop. Kortom een onmisbaar programma voor ieder type zzp'er. Bekijk hier hoe het werkt en vergelijk alle boekhoudpakketten.

Tip: Populaire factuur- en boekhoudsoftware voor zzp'ers

Voorbeeld boekhoudprogramma DigiBTW

Tip! GRATIS factureren met DigiBTWZZPcentrum.nl
Zzp worden met eenmanszaak

ZZPcentrum.nl is een startersportaal voor zzp'ers die een eenmanszaak willen starten. Ook de gevorderde zelfstandig ondernemer kan hier terecht voor inspiratie en tips.

Voor werkgevers is er een database met zzp-bedrijven om zo een professional te vinden voor elke soort klus.

voor werkgevers

Als werkgever voor een klus op zoek naar een zzp'er?

 Vind zzp'ers

Gevonden worden door zzp'ers?

 Plaats gratis uw klus

voor zzp’ers

Als zzp of freelancer op zoek naar een nieuwe klus?

 Vind opdrachten

Gevonden worden voor opdrachten?

 Plaats gratis uw bedrijf