Het beste online boekhoudpakket kiezen
Software

Boekhoudpakket vergelijken

Tip: Zoekt u nog een boekhouder voor de aangifte inkomstenbelasting? Vraag hier gratis op wat het uw kost.

Online boekhoudprogramma’s voor zzp’ers vergelijken

Onderstaand een overzicht van de meest populaire online boekhoudprogramma’s voor zzp’ers. Ze zijn stuk voor stuk eenvoudig in gebruik en gratis & vrijblijvend uit te proberen. Hierbij hoeft u geen software op je computer te installeren. Boekhoudkennis is hierbij niet nodig. Het is wel aan te raden dat u een boekhoudpakket kiest waarvan het gebruik en de mogelijkheden goed bij u zal passen. Ik raad u dan ook aan om eerst een paar boekhoudprogramma’s te proberen voor u een keuze maakt.

Vergelijk, kies en probeer ze gratis

 

Bekijk hoe eenvoudig een boekhoudpakket werkt

De belangrijkste kenmerken van een goed boekhoudpakket

De sleutel tot het kiezen van het juiste online boekhoudpakket voor uw bedrijf, is ervoor te zorgen dat de software functies bevat die u nodig hebt om uw administratie gemakkelijk te beheren. Het moet u in staat stellen om gemakkelijk inkomsten met verkoopfacturen en uitgaven van inkoopfacturen te beheren en te volgen. Verder moet de software ook gedetailleerde financiële overzichten bevatten om u inzicht te geven in de gezondheid van uw bedrijf. Met het beste boekhoudpakket kunnen ook de belastingen eenvoudig en automatisch ingediend worden, zonder tussenkomst van een boekhouder.

Starten als zzp? Zet eenvoudig jouw basisboekhouding op

De zzp boekhouding met online boekhoudprogramma

Als zzp moet u verplicht een administratie bijhouden. Hier is echt geen boekhouder voor nodig. Bespaar tijd en geld en doe het eenvoudig zelf met een online boekhoudprogramma. Maakt boekhouden zelfs leuk!

Maak eenvoudig uw offertes en facturen die aan alle eisen voldoen en verstuur ze direct naar de klant. De factuur wordt ook gelijk automatisch verwerkt in de boekhouding, zo houd u altijd inzicht in de btw-afdracht. De btw-aangifte is ook met een paar klikken ingediend bij de belastingdienst...  

Populaire software voor zzp'ers

 

ZZPcentrum.nl
Zzp worden met eenmanszaak

ZZPcentrum.nl is een startersportaal voor zzp'ers die een eenmanszaak willen starten. Ook de gevorderde ondernemer kan hier terecht voor inspiratie en tips.

Voor werkgevers is er een database met zzp-bedrijven om zo een professional te vinden voor elke soort klus.

voor werkgevers

Als werkgever op zoek naar een zzp'er?

 Vind zzp'ers

Gevonden worden door zzp'ers?

 Plaats gratis uw klus

voor zzp’ers

Als zzp of freelancer op zoek naar werk?

 Vind opdrachten

Gevonden worden voor opdrachten?

 Plaats gratis uw bedrijf

dit is zzpcentrum
Johan Ooms, expert op het gebied van zzp-ondernemers

Ik ben Johan Ooms, zelf alweer een aantal jaren een enthousiast zzp'er.
Vanuit die ervaring deel ik hier graag informatie, voorbeelden, downloads en tips met u over allerlei aspecten van het zelfstandig ondernemen. Veel succes!