Formulier voor rittenregistratie

Als zzp’er een ‘elektronische’ rittenadministratie bijhouden in bijvoorbeeld Excel verdient de voorkeur boven het handmatig bijhouden van de kilometers op papier. Totalen, gemiddelden en verhoudingen kunnen met Excel namelijk eenvoudig berekend worden.

Tip!  Een programma om op de beste manier jouw boekhouding te doen? Ideaal voor zzp

Wanneer u het lastig vindt om uw kilometerverantwoording goed bij te houden, en u hebt genoeg aan een klein steuntje in de rug; wij hebben een rittenregistratieformulier in Excel waarin u uw gereden kilometers kunt bijhouden.

Neem de kilometerregistratie serieus! De belastingdienst is scherp aan het controleren of de opgegeven kilometers kloppen aan de hand van uw agenda afspraken en al veel ondernemers zijn met boetes opgezadeld.

Download formulier voor rittenregistratie

Kilometerregistratie bijhouden

Privé en zakelijk rijden in auto v/d zaak

Deze rittenregistratie is speciaal voor zzp’ers die privé en zakelijk rijden in een auto v/d zaak. De rittenregistratie is gemaakt in Excel (sjabloon) en gratis te downloaden.

Download formulier voor kilometerregistratie in Excel

Download formulier voor rittenregistratie met auto v/d zaak | .xls | 478 kB

Zakelijk rijden in privé auto

Deze rittenregistratie is speciaal voor zzp’ers die zakelijk rijden in een privé auto. De rittenregistratie is gemaakt in Excel (sjabloon).

Download formulier voor kilometerregistratie

Download formulier voor rittenregistratie met privé auto | .xls | 37 kB

De zzp boekhouding met online boekhoudprogramma

Startende zzp? Zet gratis & eenvoudig je boekhouding op

Als zzp'er met een eenmanszaak ben je verplicht om een administratie te voeren. Dit hoeft echt niet gelijk door een boekhouder gedaan te worden en kan je heel eenvoudig zelf zonder boekhoudkennis doen. Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?