Juridische documenten

Hoe betrouwbaar is de ander? Welke voorzorgsmaatregelen moet u als zzp’er nemen? Hoe voorkomt u vervelende verrassingen? Kortom: hoe beperkt u de risico‚Äôs en hoe kunt u als zelfstandig ondernemer veilig ondernemen? Tegenwoordig kunt u met een paar muisklikken al een waterdichte verdedigingswal voor uw bedrijf opzetten.

Tip!  Een programma om op de beste manier jouw boekhouding te doen? Ideaal voor zzp

Juridisch waterdichte documenten zijn ontzettend belangrijk. Maar er veranderd elk jaar weer een heleboel in de wetgeving. Laat uw opgestelde Algemene Voorwaarden en Contracten dan ook regelmatig controleren of ze voldoen aan de huidige wetgeving.

Documenten en Contracten voor zzp’ers

Hier kunt u hoogwaardige juridische documenten, overeenkomsten en contracten samenstellen en downloaden. Alle documenten zijn opgesteld door leden van Legal360, het grootste online netwerk door juridische professionals in Nederland.

 

Algemene voorwaarden opstellen

Veilig ondernemen voor zzp'ersZaken doen, veilig doen!

De passie van VeiligDoen is het toegankelijk maken van algemene voorwaarden, contracten en juridische diensten voor o.a. zzp-ondernemers. Ze bieden uw onderneming bescherming en zekerheid zodat u veilig kunt ondernemen. Zo kunt u zich focussen op activiteiten waar u goed in bent.

VeiligDoen is een juridisch kantoor gevestigd in Enschede.

Wat biedt VeiligDoen:

  • Algemene voorwaarden: Voorkomen juridische conflicten en geven zekerheid bij zakendoen. Wij stellen algemene voorwaarden op en deponeren, controleren en updaten ook algemene voorwaarden;
  • Contracten: Voorkomen onverwachte problemen met het oog op juridischea specten. Wij bieden onder andere een samenwerkingsovereenkomst, overeenkomst van opdracht en een onderhoudsovereenkomst aan.

Neem als zzp’er geen risico. Ga direct naar VeiligDoen

De zzp boekhouding met online boekhoudprogramma

Startende zzp? Zet gratis & eenvoudig je boekhouding op

Als zzp'er met een eenmanszaak ben je verplicht om een administratie te voeren. Dit hoeft echt niet gelijk door een boekhouder gedaan te worden en kan je heel eenvoudig zelf zonder boekhoudkennis doen. Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?