CRM-systeem voor zzp met eenmanszaak
Software

CRM-systeem voor zzp

Tip: Zoekt u een boekhouder om te assisteren met uw administratie? Vraag hier gratis op wat het uw kost.

CRM is een afkorting voor ‘Customer Relationship Management’ en staat voor klantenrelatiebeheer. Of je nu een zzp’er met een eenmanszaak bent, of in het MKB zit, jouw klantrelaties goed beheren is heel belangrijk onderdeel en doet ieder bedrijf. CRM-software helpt jou hierbij en zet de klant op de eerste plaats. Dus waardevol voor ieder bedrijf!

Vergelijk, kies en probeer de software gratis

 


Starten als zzp? Zet eenvoudig jouw basisboekhouding op

De zzp boekhouding met online boekhoudprogramma

Als zzp'er moet u verplicht een administratie bijhouden van wat er allemaal in uw eenmanszaak speelt. Hier zijn tegenwoordig mooie tools voor om u hier bij te helpen. Deze tools werken gemakkelijk en snel voor ieder type ondernemer. Een boekhouder is daar echt niet voor nodig. Door zelf uw boekhouding zo veel mogelijk bij te houden, houd u overzicht en grip op uw financiële zaken en maakt u betere besluiten. Hoe doet u dat?

Gebruik een online boekhoudprogramma zoals e-Boekhouden.nl , DigiBTW of Rompslomp. Hiervoor is geen boekhoudkennis nodig. U maakt hiermee eenvoudig uw eigen offertes en facturen aan die aan alle eisen voldoen en verstuur ze direct naar de klant. Uw verkoopfactuur wordt, net als uw inkoopfacturen, gelijk automatisch verwerkt in de administratie, zo houd u altijd inzicht in de btw-afdracht. De btw-aangifte is ook met een paar klikken ingediend bij de belastingdienst. Verder kunt u een urenregistratie bijhouden, zijn er verschillende koppelingen mogelijk zoals met uw bank voor bankzaken of met een webshop. Kortom een onmisbaar programma voor ieder type zzp'er. Bekijk hier hoe het werkt en vergelijk alle boekhoudpakketten.

Tip: Populaire factuur- en boekhoudsoftware voor zzp'ers

Voorbeeld boekhoudprogramma DigiBTW

Tip! GRATIS factureren met DigiBTWZZPcentrum.nl
Zzp worden met eenmanszaak

ZZPcentrum.nl is een startersportaal voor zzp'ers die een eenmanszaak willen starten. Ook de gevorderde zelfstandig ondernemer kan hier terecht voor inspiratie en tips.

Voor werkgevers is er een database met zzp-bedrijven om zo een professional te vinden voor elke soort klus.

voor werkgevers

Als werkgever voor een klus op zoek naar een zzp'er?

 Vind zzp'ers

Gevonden worden door zzp'ers?

 Plaats gratis uw klus

voor zzp’ers

Als zzp of freelancer op zoek naar een nieuwe klus?

 Vind opdrachten

Gevonden worden voor opdrachten?

 Plaats gratis uw bedrijf