Cursus

Beste boekhoudprogramma (uit TOP 5) voor zzp'ers met een eenmanszaak

Mijn tip? Gratis boekhouden met e-Boekhouden.nl

  • simpel factureren
  • urenregistratie
  • complete boekhoudoplossing
  • hulpvaardige helpdesk

Snel je eigen factuur maken en versturen voor betaling, maar ook gemakkelijk je uren vastleggen en zo jouw belastingvoordeel pakken!

Verbeter als zzp’er je vaardigheden en succes
Voor zzp’ers is het volgen van cursussen van belang voor zowel persoonlijke als professionele groei. Verbeter je vaardigheden, vergroot je kennis en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied door de snelle veranderingen en innovaties die plaatsvinden in veel industrieën.

Cursussen bieden waardevolle leermogelijkheden om je carrière te bevorderen en jezelf te onderscheiden in de competitieve arbeidsmarkt. Investeer in jezelf en ontdek met deze blogs de voordelen van het volgen van cursussen, aangevuld met tips en voorbeelden.

Boekhouden voor zzp'ers met een eenmanszaak

Het moet..

BHV voor zzp

BHV voor zzp

Wat houdt BHV in? BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. Als je in het bezit bent van een BHV certificaat, dan houdt dat in dat je voorbereid bent op noodsituaties, zoals brand, ongevallen of andere...

VCA certificaat

VCA certificaat

Wat is VCA en wat heb je er als zzp'er aan? Voor zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) die werkzaam zijn in de industrie, bouw of techniek is veiligheid op de werkplek van cruciaal belang. De Veiligheid,...