Shortlease voor ZZP’ers

Als ZZP’er bent u erg flexibel en dit wilt u ook blijven. Wanneer u uw bedrijf net gestart bent kan het zijn dat u veel vanuit huis werkt, maar u kunt gaan merken dat u het steeds drukker krijgt en een auto nodig heeft om naar afspraken of tijdelijke opdrachten te gaan.

Tip!  Een programma om op de beste manier jouw boekhouding te doen? Ideaal voor zzp

Het risico van de aanschaf van een auto wilt u liever niet lopen, maar een langlopend contract van 3, 4 of 5 jaar voor een leaseauto is ook te risicovol. De perfecte oplossing is dan ZZP shortlease. ZZP shortlease is een flexibele manier om een auto te leasen, waarbij u uw abonnement per maand op kunt zeggen. Zo zit u niet vast aan een langlopend contract en kunt u flexibel blijven.

Geen onverwachte kosten

Met shortlease betaalt u een vast bedrag per maand waarbij alles is inbegrepen, behalve brandstof. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over kosten voor onderhoud, reparaties, verzekeringen en afschrijving. Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken. U moet wel rekening houden met het aantal kilometers dat u rijdt. Het contract dat u afsluit is gebaseerd op een maximaal aantal kilometers dat per jaar gereden mag worden. Eventuele meer kilometers worden achteraf in rekening gebracht.

Onderhoud en pech onderweg

Het is voor u als ZZP’er belangrijk om op tijd op afspraken en andere verplichtingen te verschijnen. Met shortlease hoeft u zich geen zorgen te maken over pech of gepland onderhoud aan uw auto. U krijgt namelijk altijd direct vervangend vervoer van ons. Het is dus niet nodig om eventuele afspraken te verzetten en u kunt uw werkzaamheden gewoon uit blijven voeren.

Acceptatiebeleid voor ZZP’ers

Bij een aantal leasemaatschappijen is het acceptatiebeleid voor ZZP’ers zeer tolerant, terwijl andere maatschappijen juist weer heel streng zijn. Geef dus niet op als u nee hoort van een leasemaatschappij. Er kan altijd een passend voorstel voor u gemaakt worden zodat u gebruik kunt maken van de flexibele voorwaarden en een shortlease contract.

De zzp boekhouding met online boekhoudprogramma

Startende zzp? Zet gratis & eenvoudig je boekhouding op

Als zzp'er met een eenmanszaak ben je verplicht om een administratie te voeren. Dit hoeft echt niet gelijk door een boekhouder gedaan te worden en kan je heel eenvoudig zelf zonder boekhoudkennis doen. Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?