Gratis offerteprogramma Rompslomp

Online boekhoudprogramma

Mijn tip: Gratis factureren met
e-Boekhouden.nl

  • gratis facturatieservice
  • urenregistratie
  • automatische btw-aangifte
  • gratis hulp en veel meer..

Snel je eigen factuur maken en versturen voor betaling, maar ook gemakkelijk je uren vastleggen en zo jouw belastingvoordeel pakken!

22 augustus 2022
Johan Ooms, expert op het gebied van zzp-ondernemers
Johan Ooms

Onbeperkt gratis offertes maken

Offertes uitbrengen een gedoe? Maak dan als zzp’er gebruik van het gratis online offerteprogramma Rompslomp waarmee je eenvoudig en snel een offerte kunt opstellen en versturen. Met een druk op de knop word een offerte template geopend die je alleen nog maar hoeft aan te vullen.

Mijn beste tip?

Een onmisbare tool voor starters en alle zzp'ers:
 

Het offerteprogramma voorziet je offertes automatisch van een offerte nummer, datum en vervaldatum. Verder kun je eenvoudig producten aan je offerte toevoegen vanuit je lijst van standaard producten en kun je contacten toevoegen direct vanuit je klantenbestand of Kamer van Koophandel. Klinkt goed! Maar wat zeggen gebruikers over het offerteprogramma?

Reviews: Wat zeggen gebruikers?

4.7/5

Gemiddeld scoort Rompslomp 4.7 sterren van de 5. De gebruikers zijn enthousiast over het administratiepakket, vooral starters. Lees alle reviews

Offerte lay-out voorbeeld

Lay-out offerte Rompslomp voorbeeld

Houd bij welke offertes zijn goedgekeurd

Gratis offertes maken met online offerteprogramma Rompslomp

Digitaal laat ondertekenen met e-handtekening

Digitale e-handtekening offerteprogramma [voorbeeld]

In het offerteprogramma houd je gemakkelijk bij welke offertes goedgekeurd zijn. Nadat je een offerte hebt gemaakt kun je deze gemakkelijk als goed- of afgekeurd markeren. De status van de offertes word ook duidelijk weergegeven in je offerte overzicht zodat je in een oogopslag de laatste status van je offertes kunt bekijken.

Voor wie is het offerteprogramma geschikt?

Platforms: Mac , Win , Linux

Bedrijfsgrootte: S , M , L

Wat kost het gratis offertepakket?

Rompslomp Gratis

Het is een boekhoudprogramma dat voor een deel gratis is te gebruiken. Met de offertemodule kan je namelijk niet alleen onbeperkt gratis offertes in jouw huisstijl maken, maar ook je facturen kun je gratis maken. Deze offertes en facturen kan je dan als PDF downloaden en versturen naar jouw klant. Nadat de offerte door de klant is goedgekeurd kun je er voor kiezen om de offerte gelijk om te zetten in een factuur.

Plus, Pro en Premium pakket

Als je meer met het programma wilt, zoals gelijk boekhouden, hebben ze een Plus, Pro en Premium pakket. Rompslomp kan zo een compleet boekhoudprogramma zijn, met als doel jouw boekhouding als zzp’er zo aangenaam mogelijk te maken. Want je moet toch verplicht een administratie voeren. Maar dat kan altijd later nog.

Prijzen boekhoudprogramma Rompslomp

Ook direct onbeperkt gratis en eenvoudig offertes maken?

Direct gratis online offertes maken

Aanvullende tips

Vergelijk hier alle offerte software

Johan Ooms, expert op het gebied van zzp-ondernemers

Johan Ooms

“ik ben zelf alweer een aantal jaren enthousiast zzp’er en heb ZZPcentrum opgericht om mijn administratieve kennis met informatie, tips, downloads en voorbeelden over allerlei aspecten van het zelfstandig ondernemen met u te delen”

Mijn beste tip? Zet zo eenvoudig jouw basisadministratie op

Online boekhoudprogramma

Met e-Boekhouden.nl kan je GRATIS factureren!

Start gelijk goed als zzp’er en maak gebruik van een administratiepakket:

  • factureren
  • urenregistratie
  • automatische btw-aangifte
  • koppeling bankrekening
  • gratis hulp en veel meer..

Administratie, het moet… Weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Vraag dan gratis op wat een boekhouder kost om jou op weg te helpen.

Gerelateerde tips

Offerte maken

Offerte maken

Wat is een offerte en hoe ga ik een offerte maken? Als zzp'er of freelancer een effectieve offerte maken? Een offerte is een prijsopgave waarin gespecificeerd staat omschreven voor welke prijs je producten gaat leveren of welke diensten je gaat uitvoeren en welke...

Lees meer
Word offerte maken

Word offerte maken

Gratis en eenvoudig een Word offerte maken Tegenwoordig beschikt iedere computer of laptop wel over Microsoft Word. Het is een ideaal programma om te gebruiken voor tekstverwerking. Maar wist je dat je Word ook heel goed kunt gebruiken om offertes mee te maken? In dit...

Lees meer
Download factuur voorbeeld

Gratis factuur downloads