Urenregistratie software voor zzp met eenmanszaak
Software

Urenregistratie software

Tip: Zoekt u een boekhouder om te assisteren met uw administratie? Vraag hier gratis op wat het uw kost.

Als zzp’er uw uren netjes registreren om te voldoen aan het urencriterium? Uren bijhouden kan lastig zijn. Gelukkig zijn er veel urenregistratie software pakketten die u daarbij kunnen helpen. Om de keuze in het ruime aanbod van urenregistratie software iets gemakkelijker te maken heb ik voor u hieronder een aantal oplossingen van urenregistratie voor zzp om met elkaar te vergelijken.

Vergelijk, kies en test ze gratis uit

 


Starten als zzp? Zet eenvoudig jouw basisboekhouding op

De zzp boekhouding met online boekhoudprogramma

Als zzp'er moet u verplicht een administratie bijhouden van wat er allemaal in uw eenmanszaak speelt. Hier zijn tegenwoordig mooie tools voor om u hier bij te helpen. Deze tools werken gemakkelijk en snel voor ieder type ondernemer. Een boekhouder is daar echt niet voor nodig. Door zelf uw boekhouding zo veel mogelijk bij te houden, houd u overzicht en grip op uw financiële zaken en maakt u betere besluiten. Hoe doet u dat?

Gebruik een online boekhoudprogramma zoals e-Boekhouden.nl , DigiBTW of Rompslomp. Hiervoor is geen boekhoudkennis nodig. U maakt hiermee eenvoudig uw eigen offertes en facturen aan die aan alle eisen voldoen en verstuur ze direct naar de klant. Uw verkoopfactuur wordt, net als uw inkoopfacturen, gelijk automatisch verwerkt in de administratie, zo houd u altijd inzicht in de btw-afdracht. De btw-aangifte is ook met een paar klikken ingediend bij de belastingdienst. Verder kunt u een urenregistratie bijhouden, zijn er verschillende koppelingen mogelijk zoals met uw bank voor bankzaken of met een webshop. Kortom een onmisbaar programma voor ieder type zzp'er. Bekijk hier hoe het werkt en vergelijk alle boekhoudpakketten.

Tip: Populaire boekhoudsoftware voor zzp'ers

 ZZPcentrum.nl
Zzp worden met eenmanszaak

ZZPcentrum.nl is een startersportaal voor zzp'ers die een eenmanszaak willen starten. Ook de gevorderde zelfstandig ondernemer kan hier terecht voor inspiratie en tips.

Voor werkgevers is er een database met zzp-bedrijven om zo een professional te vinden voor elke soort klus.

voor werkgevers

Als werkgever voor een klus op zoek naar een zzp'er?

 Vind zzp'ers

Gevonden worden door zzp'ers?

 Plaats gratis uw klus

voor zzp’ers

Als zzp of freelancer op zoek naar een nieuwe klus?

 Vind opdrachten

Gevonden worden voor opdrachten?

 Plaats gratis uw bedrijf