Voorbeeld van een factuur

Uw eerste factuur maken? U zal als zzp’er genoeg facturen gezien hebben maar hoe ziet een factuur er nu precies uit met de verplichte gegevens erop? Onderstaand treft u een voorbeeld van een factuur aan. Zo kan een factuur eruit zien inclusief de verplichte factuureisen.


Deze voorbeeldfactuur is een urenfactuur voor geleverde diensten en kunt u gebruiken als basis voor uw eigen factuur. Het is maar een voorbeeld, de opmaak en lay-out van een factuur kunt u zelf bepalen. Zorg er uiteraard voor dat uw factuur er netjes en verzorgd uitziet. De factuur of rekening zegt namelijk veel over uw bedrijfsvoering als zzp’er.

Factuur voorbeeld

Voorbeeld van een zzp uren factuur

Tip: Alles wat u moet weten over de factuur

Meer voorbeelden bekijken? Een voorbeeld van een factuur bekijken die u naar het buitenland gaat sturen? Heeft u wanbetalers? Hoe zit het met de btw op de factuur? De website Factuur.tips geeft u meer uitgebreide informatie, tips en voorbeelden voor het opstellen en versturen van een professionele factuur die aan alle verplichte regels voldoet. Ook leest u tips om je factuur snel betaalt te zien worden.